Site icon TEMPERO – revoluční komplexní vytápění infrapanely

Infrapanely vyřeší problém s nedostatkem uhlí

Nastal podzim a s ním i nutnost vytápět domácnosti. Nedostatek uhlí zvyšuje u obyvatelstva, které je závislé na topení tuhými palivy, napětí, zda v letošní zimě budou vůbec topit nebo mrznout. Tato nepříjemná situace nastala díky kotlíkovým dotacím.U dotovaných kotlů je nutno mít předepsaný nejčastěji typ paliva „ořech 2“. Bohužel tento typ paliva je hojně využíván v průmyslu. A tak jak už se stává, logistika velkých odběratelů je velice dobře zajištěna a na běžné uživatele jako jsou domácnosti, už uhlí nezbývá. Je sice pěkné, že spoustu domácností má nový kotel díky dotaci, ale otázkou však zůstává, co do toho kotle dát? Naše infrapanely vyřeší problém s nedostatkem uhlí.

Bohužel mnoho lidí přistoupí k této, pro ně nepříjemné situaci tak, že začnou pálit odpadky, staré pneumatiky a vše ostatní, co jim přijde doslova pod ruku jenom proto, aby měli doma teplo. Logicky následuje otázka, zda mělo význam podporovat kotle, a proč stát nepodpoří technologie, které jsou mnohem šetrnější k životnímu prostředí, neznečišťují vzduch a dokáží stejně kvalitně a mnohdy i kvalitněji vytopit dům?

Nabízíme řešení

Naše infrapanely s vysokou povrchovou teplotou až 180 °C mají vlastnosti kachlových kamen a díky svému elegantnímu vzhledu je lze mít v každé místnosti „od sklepa až po půdu“. Jejich příkon je tak nízký, že v provozních nákladech poráží i tuhá paliva. Nejen pro ty, kteří řeší své zásobení uhlím, přinášíme řešení. Infrapanely od českého výrobce, jejímž výhradním distributorem pro ČR je společnost TEMPERO s.r.o. Díky sálavému účinku infrapanelů dochází k intenzivnímu vysoušení stěn ve vytápěné místnosti. Díky sálavému teplu infrapanelů je možné i snížit teplotu ve vytápěné místnosti a přesto mít stejný tepelný komfort jako doposud. Nižší teplota prostředí je pro nás vhodnější. Není třeba se ani bát, že byste cítili zimu od nohou. Infrapanel ohřívá celou místnost a tímto vzniká zanedbatelný rozdíl mezi teplotou u podlahy a u stropu.  Proč tyto infrapanely dosahují špičkových provozních vlastností si můžete přečíst zde. Zkušenosti s infrapanely Tempero si můžete přečíst zde.

Exit mobile version