Site icon TEMPERO – revoluční komplexní vytápění infrapanely

Prodáváme ty nejlepší infrapanely

Psal se rok 2008 a ve společnosti se rozmohl nový trend. Najednou se všude mluvilo o fotovoltaických elektrárnách na střechách domů. Když tyto elektrárny vyrobí energii, domácnost ji zužitkuje na vše od drobného svícení až po kompletní vytápění. Právě to mě popostrčilo a začal jsem se zajímat o systémy, které by enormně vysoké náklady na vytápění dokázaly rapidně snížit. V tu chvíli jsem si vybral infrapanely a dnes prodáváme ty nejlepší infrapanely

Efektivní a úsporné v jednom

Drtivá většina elektrických vytápění má totiž vysokou spotřebu. Rozhodl jsem se tedy hledat tu nejschůdnější cestu k efektivnímu nízkonákladovému systému. Jelikož prodejců infrapanelů je velké množství, zabralo delší dobu, než jsem vybral ty správné. Paradoxem České republiky navíc je, že se zde potkávají nejen různé značky panelů, ale také různé typy. Naštěstí jsem měl možnost všechny dostupné produkty otestovatZa spolupráce s technickou univerzitou jsem objevil diametrální rozdíly nejen v materiálech a izolaci, ale také v použití vodivého zdroje. Na konci svého výzkumu jsem objevil značku, která je podle mého názoru nejkvalitnější – infrapanely Tempero. Nesnažím se zde prosazovat své zájmy. Chci se pouze s vám podělit o svou zkušenost.

U sálavých panelů jsou nejdůležitější dvě věci. Aby měly nízkou spotřebu a vysokou povrchovou teplotu. Na technické univerzitě v Německu byl v období od října 2008 do dubna 2009 prováděn výzkum, jehož závěrečná zpráva dokazuje účinnost vytápění s infrapanely. Tehdy oblíbené plynové vytápění se ukázalo o celých 39 % horší co do efektivity. Panely Tempero se tak potvrdily jako nejlepší možná volba na trhu.

Výhodnější než konkurence

Ještě před provedeným výzkumem jsem byl sám na vážkách. Rozhodoval jsem se mezi českými infrapanely a nejmenovanou rakouskou společností. Můj vnitřní boj mi pomohla vyřešit i skutečnost, že rakouská firma své působiště brzy přesunula do Asie. Dále povrchová teplota jejich panelů činila 110° C.

Rozhodl jsem se, že nejlepší závěr si vytvořím praktickou zkušeností. Proto jsem nechal pro zákazníka propočíst předpokládanou spotřebu. Pro rakouské sálavé panely byla spotřeba stanovena na 12 995 kWh na sezónu 2016/2017. A to ještě nikdo neočekával kruté mrazy, které se dostavily. Ty by spotřebu navýšily ještě přinejmenším o dalších 25 nebo 30 %. Spotřeba by se tak vyšplhala zhruba na 16 900 kWh, což by se při ceně 2,20 korun na kWh ustálilo na částce 37 180 korun. Při použití infračervených stropních topných panelů Tempero s povrchovou teplotou až 180 °C byla skutečná spotřeba 4 781 kWh, tedy 10 518 korun. Za přesnost údajů ručíme, jelikož zákazník má podružné měření jen pro vytápění. Můžu vám prozradit, že zákazníkova budova se nachází na Vsetínsku. Zde v lednu 2017 teploty klesaly až na -27° C. Úspora našeho zákazníka je tak zjevná. Díky správné volbě ušetřil 26 500 korun za jednu sezónu.

Přemýšlejte, co byste s takovou částkou mohli podniknout vy. Co třeba dovolená? Nebo splnění nějakého tajného snu? Stačí se správně rozhodnout pro ty nejlepší infrapanely. Se zbytkem se můžete obrátit na nás, TEMPERO, rádi vám pomůžeme.

Exit mobile version